Παιδότροπος

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ

Άλλος... τρόπος έκφρασης!

Ο Παιδότροπος είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, φτιαγμένη με αγάπη και φροντίδα από πολύτεκνους γονείς με ευαισθητοποίηση στην αντιμετώπιση και την εκπαίδευση των παιδιών. Ένας χώρος δραστηριοτήτων που έχει φιλοτεχνηθεί από τους μικρούς μας φίλους και αγκαλιάστηκε από τις πρώτες μέρες της λειτουργίας του καλύπτοντας αρχικά τη διασκέδαση και τη δημιουργική απασχόληση. Τα παιδικά πάρτι δεν σταματούν, η διασκέδαση και οι δραστηριότητες γεμίζουν γέλιο και χαρά τους μικρούς μας πρωταγωνιστές ενώ η ομάδα των σεφ μας απογειώνει τους ουρανίσκους μικρών και μεγάλων.

 

Κάθε επίσκεψη στο χώρο μπορεί να είναι μοναδική για το κάθε παιδί, γιατί του δίνει τη δυνατότητα να απασχοληθεί με δραστηριότητες της αρεσκείας του αλλά να εξερευνήσει και νέες, που συμβάλλουν θετικά στην ανάπτυξη και τη καλλιέργεια σώματος και πνεύματος με τη βοήθεια του έμπειρου και εξειδικευμένου προσωπικού μας.

 

Χαλάρωση και επιτήρηση

Οι συνοδοί των παιδιών έχουν τη δυνατότητα είτε να συμμετάσχουν μαζί τους είτε να επισκεφθούν τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο ο οποίος επιτρέπει τη παρακολούθηση αλλά και την άμεση πρόσβαση στους χώρους δραστηριοτήτων. Κι όταν απαιτείται χρόνος για χαλάρωση ή για επαγγελματικά ραντεβού θα διαπιστώσετε ότι βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος. Ο Παιδότροπος αναλαμβάνει υπεύθυνα την επιτήρηση των παιδιών σας ενώ εσείς έχετε πρόσβαση στο all day coffee bar “Rock Avenue” ή στο εστιατόριο “Brigade of Gastronomy” στο ισόγειο του κτιρίου.

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Πέμπτη & Κυριακή: 10:00-21:30

Παρασκευή & Σάββατο: 10:00-22:00

  • Black Facebook Icon
Show More

©2018 by Family Land ΙΚΕ